top of page

Til DT-dommere

På denne side finder I al info vedrørende  DT-dommere.

Hvis I mangler noget, så tag fat i Claus (clb@volleyball.dk).

Jolly Password

Jolly Password

"Jolly password" til e-Scoresheet er Volley2022

Hvis I som dommer benytter Jolly password, bedes I sende en mail til turnering@volleyball.dk, hvor I skriver kampnummer og årsagen til brugen af Jolly password.

Vakante dommere

Retningslinjer for Vakante Dommere

For at sikre en bedst mulig rekruttering af nye dommer og samtidigt sikre engagement fra eksisterende DT-dommer, har Volleyball Danmark valgt at bruge denne fremgangsmåde ind til videre:

  1. Ved vakante kampe der er 19 dage frem eller mere, så må DT dommere godt melde sig på – og er sikre, når påsætter har påsat senest 19 dage før.

  2. Turneringsleder skriver hver onsdag til klubber (kopi til påsættere) om vakante kampe i perioden 1-19 dage frem, og påsætter dem, hvis der meldes ind fra klubber.

  3. Hvis en DT dommer melder sig til en vakant dommerpost senere end 19 dage før, sender påsætter besked til turneringsleder. Hvis ikke klubben har meldt en dommer ind, kontakter turneringsleder klubben senest onsdag kl. 12 før weekendens kampe, for at få status og evt. påsætte DT dommer.

Uniform – bestilling

Det er ikke pt. muligt at bestille dommertøj fra vores leverandør.

Nærmere information her på siden når vi har nyt.

Uniform – bestilling
Portal.volleyball.dk

Portal.volleyball.dk

LINK er her>>

Udbetaling

Indberetningsskema til brug ved protester eller diskvalifikation finde her>>

Dommerafregningsskema til ekstra omkostninger her >>

 

 

Udbetalingsterminer Danmarksturneringen:

Dommerhonorar, kørselsgodtgørelse og diæter udbetales som hovedregel den første fredag i hver måned i perioden november til maj, efter nedenstående plan. 

Dommerudbetaling for sæsonen 2022-2023:

Udbetalingsdatoer – første fredag i måneden

  • 4. november

  • 2. december

  • 6. januar

  • 3. februar

  • 3. marts

  • 31. marts

  • 12. maj – hvis turneringen (kvalifikationskampe) er færdigspillet før, fremrykkes udbetaling.

 

 

Omkostninger til bro, færge, parkering indberettes via dommerportalen og kopi skal indsendes til turnering@volleyball.dk senest 3 dage efter kampen.

OBS!
Det er vigtigt, at alle dommere sørger for, at Volleyball Danmark til enhver tid har dommerens aktuelle bankkontooplysninger. Husk at opdatere disse i Portalen/Vola, såfremt de ændres..... og samtidig give en kort besked pr. mail til administrationen på info@volleyball.dk

Udbetalinger

Evalueringsark – Ligadommere – PÅ VEJ

Her finder du link til dit online evalueringsark. Tryk på nedenstående knap. Kun dommere der er godkendt til udfyldes kan komme ind ved at logge ind.

Til arket
bottom of page