top of page

Dommerkurser

Online kurser

Vi har lanceret en række online kurser, som du kan tage direkte fra din computer derhjemme. Samtidigt er det stadig muligt at tilmelde sig de almindelige kurser.

For at blive certificeret basisdommer skal du til et almindeligt kursus. Klik på nedenstående knap for at se en guide til din dommervej: 

 

Til højre kan du se kursuslisten. Klik på et kursus for at komme til den enkelte kursusside. Her vil du finde information om det enkelte kursus, og hvordan kurset – også online – fungerer.

De Almindelige Kurser

Volleyball Danmark tilbyder følgende kurser inden for dommerområdet, som IKKE er online. 

  • Kids- og Teendommerkursus: Giver en indsigt i reglerne og dommertegn, og giver spillerne en større sikkerhed, når de står og dømmer. Kurserne afvikles af træneren hjemme i klubben. Materialerne er frit tilgængelige her på siden.

  • Basisdommerkursus: Her bliver du fortrolig med reglerne, dommertegn og udfyldelse af kampskema. Når du har bestået basisdommerkurset, kan du dømme i Kredsenes rækker (Serie 2 til Danmarksserien).

  • DT-dommerkursus: Overbygning på basisdommerkurset. Som DT-dommer får du mulighed for at dømme i divisions- og ligarækkerne. På længere sigt kan det føre en international karriere med sig, som giver dig mange spændende oplevelser i udlandet.

  • Beach Tour Dommer: Målet er, at kursisten får den praktiske og teoretiske viden, der gør, at de med sikkerhed, tryghed og kvalitet kan lede en beachvolleyballkamp.

  • Elite Beachvolleyballdommer: Målet er, at kursisten får den praktiske og teoretiske viden, der gør, at de kan dømme i Eliterækken på Danish Beachvolley Tour.

Vælg et kursus

Regelgennemgang (online)

Kommer snart

51718597_2323785704332561_63313850396405
bottom of page